وجود برنجهای تاریخ مصرف گذشته در کردستان صحت ندارد
- کد خبر: 29428
- /
- ۸ اسفند ۱۴۰۰ - 10:43 ق.ظ
- /
- اخبار استانی
یکی از مباحث این جلسه به خبر منتشر شده در شبکههای اجتماعی مبنی بر وجود برنجهای تاریخ مصرف گذشته که توسط ستاد تنظیم بازار استان در حال توزیع است، اختصاص یافت.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی کردستان در این رابطه اظهار داشت: در اخبار منتشر شده برند برنج تاریخ مصرف گذشته باسماتی عنوان شده که چنین برندی در استان توزیع نشده است.
پیمان اسکندری اضافه کرد: تاریخ مصرف برنجهای موجود در انبارهای غله استان مشخص است و همواره کنترل می شود و رسانههای استان میتوانند در راستای تنویر افکار عمومی از این انبارها هم به صورت تصویری گزارش تهیه کنند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از سه هزار تن برنج در استان توزیع شده است، یادآور شد: قیمت هر کیلوگرم برنج تایلندی در استان ۱۲۵ هزار ریال برای مصرف کننده و برنج هندی هم ۲۴۰ هزار ریال برای مصرف کننده عرضه شده است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به اینکه میزان جوجه ریزی در استان هشت درصد افزایش پیدا کرده است، افزود: در تامین مرغ هیچ کمبودی نداریم و ۵۰ درصد مازاد تولید این محصول هم به سایر نقاط کشور صادر می شود علاوه براین در راستای تنظیم بازار هم ۳۶۰ تن مرغ منجمد سهمیه استان توزیع شده است.
نماینده شرکت بازرگانی دولتی کردستان هم در این جلسه با اعلام اینکه همه برنجهای موجود در انبار غله استان بیش از یک سال تاریخ مصرف دارند، اظهار داشت: چندین نفر از مسوولان فنی رسالت رصد و کنترل کالاهای موجود در انبارهای استان را برعهده دارند و بی شک هیچ محصول بدون تاریخ مصرف در انبارهای ما وجود ندارد.
جمال صالحی یادآور شد: امسال در راستای تنظیم بازار استان بیش از ۱۹ هزار تن برنج و شکر شامل ۱۰ هزار و ۹۸۲ تن برنج و هشت هزار و ۷۰۹ تن شکر توزیع است.
وی اضافه کرد: سه هزار و ۵۰۰ تن برنج هم در ایام پایانی سال وارد استان شده که ۲ هزار و ۵۰۰ تن آن تایلندی و مابقی هم ۱۱۲۱ هندی است که این میزان نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته رشدی سه برابری داشته است.
نماینده شرکت بازرگانی دولتی کردستان گفت: ۲ هزار تن شکر و یک هزار و ۶۰۰ تن برنج هم جذب شده که بزودی وارد استان میشود.
۶۴ واحد تولیدی در کردستان مشمول طرح درج قیمت تولیدکننده شدند
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان هم در این جلسه با اشاره به اینکه طرح درج قیمت تولیدکننده در راستای جلوگیری از تبلیغات اغواکننده و غیرواقعی تخفیفات در سطح خرده فروشی ها و قطع دست دلالان به اجرا درآمده است، اظهار داشت: ۶۴ واحد تولیدی در استان مشمول چهار گروه کالایی اجرا کننده این طرح شدند.
بختیار خلیقی اضافه کرد: یکی دیگر از طرحهای این سازمان طرح رصد کالا در زنجیره تجاری (شفافیت) است که به منظور رصدپذیری و شفافیت جریان کالایی از اولین حلقه تا مصرف کننده به اجرا درآمده است.
وی با اشاره به اینکه در راستای اجرای این طرح گروه های کالایی مشخص شده باید اقدام به ثبت اطلاعات در سامانه جامع تجارت کنند، افزود: در استان تاکنون ۷۷ درصد گروه مصالح ساختمانی، ۸۱ درصد صنایع تکمیلی پایین دست و ۷۸ درصد محصولات آرایشی و بهداشتی اقدام به ثبت اطلاعات در این سامانه کردند.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: اگر واحدهای مشمول این طرح اقدام به ثبت اطلاعات خود در این سامانه نکنند کالاهای آنها عرضه خارج از شبکه محسوب و برای آنها پرونده تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال می شود.
تشکیل بیش از ۹ هزار فقره پرونده در تعزیرات حکومتی استان
مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان هم در این جلسه اظهار داشت: در سال جاری ۹ هزار و ۵۷۲ فقره پرونده تعزیراتی تشکیل شده که از این تعداد پنج هزار و ۸۱۷ فقره آن مربوط به واحدهای صنفی بوده است.
سیدنجیم حسینی با اشاره به اینکه از مجموع پروندههای تعزیراتی فقط ۲۵۶ فقره رسیدگی نشده است، اضافه کرد: در کل ۴۱۱ میلیارد و ۲۱۰ میلیون ریال جریمه حاصل از این پروندهها به خزانه واریز شده است.
وی با بیان اینکه پنج جلسه کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار در استان تشکیل شده است، گفت: طی این مدت اکیپ های مشترک مربوط به اقدام مشترک در استان تشکیل شده و یک هزار و ۲۶۸ مورد بازرسی هم از سطح بازار انجام دادند.
وی با اشاره به اینکه طرح نظارتی عید نوروز و ماه مبارک رمضان از ۱۴ اسفند آغاز می شود، گفت: در راستای اجرای این طرح هم یک اکیپ صبح ها و سه اکیپ نظارتی بعدازظهرها در مرکز استان به امر نظارت می پردازند.
انتهای پیام/